„Последен” трейлър на „Възпламеняване”

от на 2013-10-29
 

Още една минута напрежение предлагат Lionsgate в поредния трейлър на „Игрите на глада: Възпламеняване”. Акцентът продължава да е върху Катнис и президента на Панем, на другите участници в играта (Пийта не го броим, той ни се полага „по дифолт”) (почти) не им беше отделено време за запознаване с публиката. Срещата предстои през ноември.

Изпитателният, „железен” поглед на Катнис към една от границите на арената е умела препратка към възпламеняващата бунтовна енергия, с която тепърва ще се справят героите на Сюзан Колинс. Интересно защо, но някак „прегорях” в очакването на следващите две части от трилогията – не, че не ми харесва трактовката, но очевидно се повтаря за хиляден път правилото „на книга всичко е различно”.

Всякакви известни подробности по „Игрите на глада” може да намерите в новините ни до момента.

Режисьор на „Игрите на глада: Възпламеняване” е Франсис Лоурънс („Константин”, „Аз съм легенда”, „Вода за слонове”), а сценаристи са Саймън Бюфой („Беднякът милионер”) и Майкъл Арнд („Играта на играчките 3”). В ролите ще видим Дженифър Лорънс, Джош Хътчърсън, Лиъм Хемсуърт, Уди Харълсън, Елизабет Банкс, Доналд Съдърланд, Лени Кравиц и Тоби Джоунс, а към тях се присъединяват Сам Клафлин, Джена Малоун, Филип Сиймур Хофман, Джефри Райт, Аманда Плъмър и др.

Премиерата е 22 ноември 2013.

Коментирайте