Преди месец и нещо ви запознахме с предстоящия „Homefront” с Джейсън Стейтъм в ролята на обикновен американец и бивш DEA агент, който се надява да заживее спокойно с дъщеря си в очарователно малко градче, и с Джеймс Франко в ролята на злодея на града, който се оказва не чак толкова очарователен (града, не Франко, макар че и той не е в най-добрата си форма).

Тогава ви показахме първия трейлър, един плакат и няколко снимки, но не бихме се изненадали, ако вече сте ги забравили – доколкото виждаме, нищо в „Homefront” не заслужава да го помним или очакваме с нетърпение. Но може би новият Red Band трейлър ще промени набързо съставеното ни мнение, а и знаем, че Стейтъм има доста фенове (Франко също), така че вижте го.

Е, чак да ни промени мнението не успя, но пък поне не понижи и без това скромните ни очаквания. А и разбрахме малко повече за сюжета, който най-общо се описва така: Фил Броукър е бивше ченге (по-точно DEA агент), който се премества в малко, привидно спокойно градче, където обаче дъщеря му се скарва с детето на съседката, която намесва в конфликта местния нарко-барон.

Homefront

Режисьор на „Homefront” е Гари Фледър, а сценарист е Силвестър Сталоун, който е екранизирал романа на Чък Лоугън. В главните роли ще видим Джейсън Стейтъм, Джеймс Франко, Кейт Босуърт, Уинона Райдър, Кланси Браун, Рашел Лефевр и Франк Грило.

Премиерата на филма е 27 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *