Наречете ни дребнави, но песента на Еди Ведър „Release”, която според режисьора Скот Купър е послужила за вдъхновение, докато е писал сценария на „Out of the Furnace”, ни развали цялостното (иначе прекрасно) усещане от първата реклама на филма, която видяхме преди няколко месеца.

Слава богу, с най-новия, втори трейлър на филма нямаме подобен проблем (въпреки че отново музикалният акомпанимент не е 100% по вкуса ни) и този път сме далеч по-доволни – видяното напълно отговаря на високите очаквания, които имаме.

Също така, този трейлър е и доста по-добър в представянето на историята и доста по-ясен поне що се отнася до отношенията между героите. За съжаление, това идва с цената на няколко спойлъра, но нищо фрапантно, което вече да не сме виждали. Освен това ни се струва, че това ще е един от онези случаи, при които по-сериозни познания за сюжета по никакъв начин не нарушават крайната стойност на филма.

http://www.youtube.com/watch?v=J-OVnKZ4xIM

Като допълнение към трейлъра, вижте и най-новия плакат на филма.

Out of the Furnace - плакат

Ръсел (Крисчън Бейл) живее в района на страдащия от тежка икономическа депресия „Ръждив колан”. Той има безперспективна работа в местна леярна за стомана и прави всичко възможно да свързва двата края и да се грижи за смъртно болния си баща. Положението му става още по-зле, когато неговият, току-що завърнал се от военна служба в Ирак брат Родни (Кейси Афлек) изчезва безследно, след като се забърква с един от най-бруталните престъпни кръгове на Североизточните щати. Полицията се проваля в опитите да разреши мистерията и Ръсел е принуден да вземе нещата в свои ръце и излага живота си на опасност, търсейки възмездие за брат си.

Режисьор на „Out of the Furnace” е Скот Купър, а в ролите са Крисчън Бейл, Уди Харелсън, Кейси Афлек, Сам Шепърд, Зоуи Салдана, Уилям Дефо, Форест Уитакър и др.

Премиерата е 27 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *