Катрин Хардуик – бяхме позабравили това име от времето на първия „Здрач” и „Червената шапчица” с Аманда Сейфрид, но новият изпълнен с рок, сласт и страст нейн филм „Plush” е готов и можете да видите първия му тийзър-трейлър.

С тези чувствени устниички австралийката Емили Браунинг ще стигне далеч! Още един представител на далечния континент има в главното актьорско трио – Екзейвиър Самуел; освен неговият герой, за вниманието – и прелестите – на младата русокоска ламти и персонажа на Кам Джигандей.

Филмът обещава да е еротичен трилър – за рок-звездата Хейли, която чувства, че пропада психически след загубата на брат и човек от бандата си заради наркотична свръхдозировка. Междувременно мацката и групата подготвят нов албум, който трябва да се превърне в бомба на пазара и в умовете на специалистите, но когато новият китарист се увлича прекомерно, нещата придобиват мрачна окраска…

Честно казано, за момента не са ни нужни повече сюжетни пояснения. Важното е, че в тийзъра се усеща атмосфера, за която нямаме нищо против да проверим как ще ни подейства. „Plush” излиза по щатските екрани на 13 септември. Засега може да задоволите любопитството си със съблазняващ поглед от постера на филма и цял куп снимки.

Plush - плакат

Plush

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *