Вече сме виждали снимки от „Nebraska” на Александър Пейн, който е един от сериозно очакваните от нас филми до края на годината, но сега е ред и на първия официален трейлър, който ни дава далеч по-добра представа какво можем да очакваме от филма.

В случай, че сте пропуснали предишната ни новина, „Nebraska” разказва историята на застаряващ алкохолик (Брус Дърн), който смята, че е спечелил един милион долара и само едно (доста дълго) пътешествие от Монтана до Небраска го дели от голямата му печалба. Семейството му е крайно против цялата идея и не вярва, че той действително е спечелил голямата награда, но въпреки това синът му (Уил Форте), с когото не са особено близки, е принуден да го придружи и да се погрижи, че всичко ще е наред.

Отзивите за филма не са свръх фаворизиращи (извън изпълнението на Брус Дърн, което се спряга за „Оскар”), като най-честата критика е, че Пейн изследва предимно познати територии, но поне за нас, това не е задължително минус. Ние познаваме и доста харесваме творчеството на Пейн и нямаме нищо против, ако е решил отново да ни заведе – така както той може – на пътешествие, в което отново да изследва познатите теми, които го вълнуват. Освен това трейлърът много ни допада и сме сигурни, че и с филма ще е така.

Единственото, за което не сме сигурни, е как ще успеем да изгледаме цял филм, в който мега-кретенът Уил Форте се прави на сериозен, без през две минутки да се сещаме за някой от популярните му скечове, като този, в който язди препариран бизон и се прави на Тед Търнър.

Като допълнение към трейлъра, можете да видите и първия плакат на филма, както и поредица нови снимки.

nebraska - плакат

Режисьор на „Nebraska” е Александър Пейн, а в ролите са Брус Дърн, Уил Форте, Стейси Кийч, Джун Скуиб, Боб Оденкърк и др.

Премиерата е 15 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. И трейлъра и плаката са супер. Всеки нов филм на Александър Пейн си е шибано филмово събитие!