Досега не сме имали повод да ви представим „Homefront”, а и ако трябва да сме честни, не бяхме и чували за него, преди да видим този първи трейлър и да разберем, че някак сме пропуснали да отбележим това велико събитие – екшън с Джейсън Стейтъм в главната роля и Джеймс Франко като злодея. За да се ориентирате какво ни очаква, един бърз сюжет: Фил Броукър е бившо ченге (по-точно DEA агент), който се премества в малко, привидно спокойно градче, където обаче дъщеря му се скарва с детето на съседката, която намесва в конфликта местния нарко-барон.

Джеймс Франко не само е актьор, режисьор, сценарист, продуцент и преподавател, но и държи да участва във всеки възможен жанр и да редува rated-R комедии за напушеняци с качествени драми, които спокойно могат да се нарекат изкуство, без да пропуска „Disney” хитове за цялото семейство и поява-две на малкия екран, отново избирайки сериалите, които най-малко сме очаквали.  Така че злодей във филм с Джейсън Стейтъм всъщност си е съвсем по план. Но определено изглежда толкова абсурдно, че даже може да се окаже забавно вместо скучно, никога не се знае.

А самия Стейтъм няма какво да го коментираме, той си е в ролята на Джейсън Стейтъм и колкото и да се опитват да го поамериканчат, този акцент не можеш го помести. И понеже някой действително може да не е разбрал, че главният ни герой е американец, на плаката по-долу можете да го видите заметнат с американското знаме, докато Франко мрачно го стрелка изотдолу. Exciting stuff, no?

Режисьор на „Homefront” е Гари Фледър, а сценарист е Силвестър Сталоун, който е екранизирал романа на Чък Лоугън. В главните роли ще видим Джейсън Стейтъм, Джеймс Франко, Кейт Босуърт, Уинона Райдър, Кланси Браун, Рашел Лефевр и Франк Грило.

Премиерата на филма е 27 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Джеймс Франко изглежда доста убедителен като злодей – и току-виж се оказало, че прави всички неща, които прави защото наистина е талантлив …Това ще бъде идеално развлечение …

  2. Егати, на фона на ужасната Уинона Райдър, дори тупан като Джейсън Стейтъм изглежда поносимо.