Ако още не сте разбрали, Катрин „Здрачната” Хардуик се е захванала с музикални мрачни истории, от които струи обреченост и сласт. Или поне такива мисли ни навя тийзъра, а сега вече и пълния трейлър на най-новия ѝ филм „Plush”. След зле приет албум, една провокативна певица (Емили Браунинг) си пада жестоко по новия китарист и не подозира, че ще стане жертва на фен, който ще я преследва със зловещо постоянство.

Според анотацията на филма, героинята на Браунинг тръгва по „наклонената плоскост” след като изгубва един от членовете на групата и брат си заради наркотичните им пристрастия. Децата и семейството остават на заден план, докато момчето на китарата завладява времето и (уж)вдъхновението ѝ. Но май после се оказва, че не го е преценила добре – и той разкрива тъмната си страна… Сюжетът следва тези груби очертания, но обещанието за психо-трилър, пък и еротичен, винаги е било допълнителен стимул за нас, особено като фенове на жанра.

Вижте и най-новия плакат.

Plush - плакат

Режисьор е Катрин Хардуик, а сценария е дело на Арти Нелсън. Ролите са разпределени между Браунинг, Екзейвиър Самуел, Кам Джигандей, Франсис Фишър, Брандън Джей МакЛарън, Даун Оливиери.

Стартът на разпространението на „Plush”, в ограничен на брой киносалони, е на 13 септември, на DVD излиза месец по-късно.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *