Не е трудно да отгатнем, дори само по първите секунди, споделени преди официалния трейлър, че новият филм на Джейсън РайтманLabor Day” ще бъде свръх драматичен, изпълнен със сложни взаимоотношения и интересни персонажи. Присъствието на Кейт Уинслет и Джош Бролин някак си е достатъчна гаранция.

Един младеж (Гатлин Грифит) и майка му (Уинслет) са „посетени” от избягал затворник (Бролин), който трябва да се скатае някъде за няколко дни и да заблуди преследвачите си. Киномани, които са имали възможност вече да видят филма, споделят невероятни отзиви, свързани с начина, по който се води повествованието, силата на актьорите и майсторството на режисьора – възторжените реплики често включват възклицание по повод младостта на Райтман, съчетана с уменията му, и се коментира реална възможност този филм да привлече вниманието на спецовете в Академията, както вече го прави из фестивалните среди.

Labor Day” се придържа стриктно към литературния източник на сюжета – романа на Джойс Мейнард, сред актьорите са още Кларк Грег, Джеймс Ван Дер Бийк, Дилън Минет.

Филмът на Райтман „Labor Day” стартира с частично разпространение на 25 декември, което ще се разрасне през януари в различни „щатски” посоки.

Кейт Уинслет и Джош Бролин

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *