Понякога, особено в последно време, ни се струва, че има две „течения” в независимото кино – филмите на и с участието на Джеймс Франко, и всички останали. Вече се съмняваме дали не са го подменили с неизтощим робот или извънземно.

Следващият проект с негови инициали е написан и режисиран от Джия Копола (внучка на Франсис Форд и племенничка на София Копола), в основата е сборник с разкази на Франко, а сюжетът се върти около историите на група хора, които живеят в града Пало Алто (Palo Alto) в Калифорния.

Palo Alto” определено изглежда предизвикателно, още повече с Франко в ролята на треньор, който задява подопечна тийнейджърка (Ема Робъртс). Тя от своя страна май не е съвсем безразлична към един от връстниците си (Джак Килмър), който заедно с приятелчето си (Нат Волф) се сблъскват с разнообразни, не само емоционални проблеми на растежа. И да, Джак е син на Вал Килмър, когото също имаме шанс да зърнем в трейлъра, а появата му, колкото и епизодична да е, май няма да е за изпускане.

Останалите роли са разпределени между Зоуи Левин, Клаудия Леви, Крис Месина, Кийгън Алън, Дон Новело, Талия Шайър. Премиерата на „Palo Alto” е този уикенд на филмовия фестивал в Телюрайд (Telluride Film Festival) в Колорадо, след това ще може да бъде видян и в Торонто.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *