Споменавали сме за „обърнатата” призрачна история на Винченцо НаталиHaunter” в началото на 2012-та, но оттогава не сме имали възможност да пишем за проекта, при все кастинга на Абигейл Бреслин, която доста харесваме. Сега обаче няма как да пропуснем да се включим отново по повод дебютирането на трейлъра на филма.

Haunter” разказва историята на Лиса – призрак на младо момиче, обитаващо къщата, в която е умряло, което се свързва с реалния свят, за да предупреди новите обитатели на дома ѝ за опасността, която ги дебне, и за да опита да им помогне да не ги сполети същата съдба като нейната и на семейството ѝ.

Визуално „Haunter” изглежда доста прилично, но за съжаление отзивите от проведения по-рано тази година фестивал SXSW не са никак добри – най-често се споменава това, че филмът не е много убедителен и липсват каквито и да е страшни моменти.

Това малко ни разочарова, но като фенове на Натали („Кубът на страха”, „Cypher”, „Splice”) не сме загубили надежда. И като споменахме надежда, за пореден път искаме да кажем, че адски много се надяваме един ден да видим отдавна подготвяната от него екранизация на киберпънк класиката „Невромантик”.

Ето и официалния постер на филма.

Haunter - плакат

Още веднъж, режисьор на „Haunter” е Винченцо Натали, а в ролите ще видим Абигейл Бреслин, Стивън Макхати, Дейвид Хюлит, Мишел Нолдън, Саманта Вайнстийн и др.

Премиерата е 18 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *