Оригиналната ни новина (която може да прочетете по-долу) за „Pompeii на Пол У. С. Андерсън, която си бяхме подготвили от вчера, беше посветена на първата официална снимка на филма, но междувременно се появи и тийзър трейлър и възможностите ни бяха или да преправяме текста, или да пуснем отделна новина.

В крайна сметка, най-вече поради липса на време се спряхме на трети вариант, в който  добавяме тийзъра с един бърз коментар, без да променяме нищо друго. А коментарът ни е, че рекламата изглежда точно така, както може да се очаква от Андерсън. Вижте.

Следва оригиналната ни новина:

Що се касае до мъжката част от актьорския състав на „Игра на тронове”, нашето „сърце” принадлежи на Ричард Мадън – както казахме в новината за мини-сериала „Klondike”, той ни е любимец до степен, че да отнасяме подигравки от жените ни, които го наричат „your boyfriend” – докато Кит Харингтън, по-известен като Джон Сноу, по когото въздишат милиони фенки, не само, че не ни е любим, но и ни дразни лекичко.

Точно той обаче е причината най-накрая отново (веднъж вече сме писали за филма в средата на 2011) да стигнем до отразяването на „Pompeii на Пол У. С. Андерсън, на който му се гласим (на филма, не на Андерсън) от години, като най-изкушени бяхме, когато Кийфър Съдърланд се присъедини към актьорския екип. Харингтън (или по-скоро коремните му мускули) е в центъра на първата официална снимка от филма, разпространена от EW.

Pompeii - Кит Харингтън

Pompeii” ще разкаже историята на келтския гладиатор Майло, който е влюбен в дъщерята на своя собственик, Колумбия (Емили Браунинг), която обаче е обещана като дълг на безскрупулен римски сенатор. В деня, в който Майло научава тази новина, той разбира още, че той самият е продаден на нов собственик, най- добрият му приятел ще участва в битка, която просто няма как да спечели и просто няма начин да се справи с всичко накуп. Точно когато изглежда, че нещата не могат да станат по-зле, вулканът Везувий избухва, обгръщайки Помпей с милиони тонове пепел и в крайна сметка, сривайки го със земята.

Сега, името на Пол У. С. Андерсън директно поставя „Pompeii” на дъното на очакванията ни за качествен филм (а и историята не ни звучи супер-интересно), но това е добре, защото от тук насетне може да се върви само нагоре. Смятаме, че ако Андерсън заложи повечко на екшънията и на ефектите (което му е запазена марка), може да се получи някоя развлекателна тъпотийка.

Като допълнение, вижте няколко концептуални рисунки от филма, които от години „събират прах” в нета.

Pompeii - концептуално

Pompeii - концептуално

Режисьор на „Pompeii” е Пол У. С. Андерсън, а в ролите ще видим Кит Харингтън, Емили Браунинг, Кийфър Съдърланд, Джаред Харис, Кери-Ан Мос, Паз Вега, Джесика Лукас, Адеуалей Акинуйе-Агбаже и др.

Премиерата е 21 февруари 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. „Помпей“ равно на „Гневът на титаните“ среща „300“, среща „Спартак“ с Горан Вишнич.

  2. Има нещо такова … за съжаление 🙁 А историята има такъв брутален потенциал, че ми се плаче от това в какво ще я превърне Пол WC Андерсън. Хубаво, че поне Мила няма да участва 🙂