С леко закъснение получаваме първия трейлър на продуцираната от Том Ханкс и Гари Готцман и режисирана от Питър Ландесман драма „Parkland”, посветена на събитията, които се разиграват в болницата „Parkland” в Далас в деня, в който е застрелян президентът на Съединените щати Джон Ф. Кенеди.

Преди няколко дни видяхме първите няколко снимки от филма, показващи част от главните действащи лица, които се изпълняват от Били Боб Торнтън, Пол Джамати, Зак Ефрон и Марша Гей Хардън, а сега можем да видите и останалите, както и да получим по-добра представа за стила и естеството на филма.

http://www.youtube.com/watch?v=SgPjt_BRLvY

На пръв поглед не сме особено впечатлени – трейлърът остава някакво впечатление като за телевизионен филм, но в последно време видяхме доста стойностни заглавия, които изглеждаха по същия начин и в крайна сметка бяха напълно задоволителни. Пък и отдавна понятието „телевизионен филм” не означава ниско качество – нито техническо, нито творческо.

Това, което ни харесва, е точно това, на което се надявахме – тъй като не сме любители на конспирациите, разчитахме филмът да не предлага „отговори” и алтернативни теории, а да се съсредоточи върху това, какво е било да се намираш в центъра на събитията в един от най-важните (и черни) моменти от американската история. Надяваме се да се получат нещата.

Режисьор и сценарист на „Parkland” е Питър Ландесман, а в ролите ще видим истинско съзвездие в лицето на Били Боб Торнтън, Пол Джамати, Зак Ефрон, Джаки Уийвър, Марша Гей Хардън, Рон Ливингстън, Джеймс Бадж Дейл, Колин Ханкс и Джаки Ърл Хейли.

Премиерата на филма е на фестивала в Торонто този септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments