Преди няколко дни в интернет дебютираха нов постер и снимки от радушно приетия както от критиката, така и от публиката на Сънданс и SXSW режисьорски дебют на Джоузеф Гордън-ЛевитDon Jon” – който успя да грабне и нас с изключително симпатичния си първи трейлър – но докато се накумим, снимките бяха свалени (по желание на студиото), а само постерът не беше чак толкова впечатляващ, че да му отделим самостоятелна новина.

Сега обаче получаваме нова възможност да ви го представим, тъй като „Relativity Media” разпространиха нов трейлър на филма, който макар и да не предлага нищо, което вече да не сме виждали като кадри, все пак си заслужава вниманието заради ритъма и прекрасните „good vibrations”, които оставя у нас.

За разлика от главния герой Джон, ние гледаме прекалено много филми (в това число и от тези, по които той самият е запален) и знаем, че в днешно време качествените романтични комедии са изключителна рядкост и дори само по два трейлъра можем да оценим по достойнство добрата работа, която е свършил Гордън-Левит. Затова с нетърпение очакваме да видим и целия филм. Разбира се, Скарлет, която тук изглежда като абсолютна дебилка (една доста хубава дебилка), също е фактор.

А сега ето и споменатия в началото плакат, който е в компанията на най-ранния постер, който също не сме пускали до момента.

„Don Jon”

„Don Jon”

За Джон Мартело всичко в живота му е свързано със секс: апартамента, колата, семейството, църквата и, разбира се, жените. Приятелите му дори го наричат Дон Джон, заради способността му да сваля „десетки” всеки уикенд без грешка. Но дори и най-страхотните свалки не могат да се сравняват с трансцеденталната наслада, която той постига, гледайки порно. Недоволен и незадоволен, той започва да търси по-задоволителен секс, но вместо това научава важен урок за любовта и живота чрез връзката си с две много различни жени.

Режисьор и сценарист на „Don Jon” е Джоузеф Гордън-Левит, който изпълнява и главната роля, а компания му правят Скарлет Йохансон, Джулиан Мур, Тони Данза, Бри Ларсън, Глини Хедли и др.

Премиерата е 18 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *