Кажи-речи лятото вече отмина, но това не означава, че сме приключили с големите комиксови спектакли. Този ноември е премиерата на „Thor: The Dark World” и очакванията към него съвсем не са малки, особено в светлината на успеха на първия филм и на „Отмъстителите” – всички са любопитни дали и Тор ще успее да се възползва от инерцията по начина, по който го направи Железния човек.

Ние също се любопитни, но повече ни вълнува дали и как филмът ще доразвие вселената на „Marvel”, как ще се върже с предстоящите „Guardians of the Galaxy” и „Отмъстителите 2” и най-вече дали ще ни предложи нещо интересно откъм история и герои, защото ако те не струват, нищо друго няма значение. От досегашните трейлъри оставаме с впечатление, че „Thor: The Dark World” ще е в стила на първия филм, което е добре, но не е достатъчно.

Но както и да е, тепърва ни предстои да видим какво ни очаква, а дотогава не ни остава нищо друго, освен да ви държим в течение за рекламната кампания на филма. Най-новите ъпдейти идват под формата на видео зад кулисите, два нови „character” постери, един куп снимки от броя на „Empire”, посветен на филма, както и официалните корици на списанието.

Тор 2 - плакат

Тор 2 - плакат

Тор - корица Empire

В „Thor: The Dark World” Тор ще се изправи срещу древната раса Dark Elves, предвождана от страховития Малекит (в ролята Кристофър Екълстън), които се завръщат, за да потопят вселената в постоянен мрак. За да се справи с врага, пред който дори и Один и Асгард се огъват, Тор трябва да се отправи на най-личното си и опасно пътешествие до момента, което ще го срещне отново с Джейн Фостър и ще го принуди да жертва всичко, за да ни спаси.

Режисьор на „Thor: The Dark World” е Алън Тейлър, а в ролите са Крис Хемсуърт, Кристофър Екълстън, Том Хидълстън, Натали Портман, Стелан Скарсгард, Антъни Хопкинс, Кат Денингс, Идрис Елба, Рей Стивънсън, Рене Русо, Закъри Ливай, Джейми Александър, Адеуалей Акинуйе-Агбаже и др.

Премиерата е 8 ноември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *