You’re Next” е хорърът, който очакваме с най-голямо нетърпение тази година (той беше показан в Торонто през 2011, но чак сега е официалната му премиера), и нямаме почти никакво съмнение, че ще ни хареса в пъти повече от „The Conjuring”, чиито трейлъри смърдяха на такъв мухъл, че единствено любовта към жанра щеше да ни накара да му хвърлим един неделно-домашен поглед, но след като получи почти универсално признание от критиката, а американската публика го сцепи от гледане, сега просто сме любопитни да видим за какво е цялата дандания.

Но да оставим „The Conjuring”, тъй като обектът на интереса ни е „You’re Next”, който (според запознати) се отнася към „home invasion” хорър-трилър, така както (макар и не по толкова революционен начин) „Хижа в гората” към едноименния поджанр. Филмът разказва за голямо семейство, което се събира на празнична вечеря в относително изолирана къща в провинцията, където е нападнато от маскирани убийци. Положението изглежда отчайващо до момента, в който приятелката на един от членовете на семейството се оказва най-талантливият убиец от всички.

След обещаващия първи трейлър, сега ви предлагаме да видите един клип, няколко страхотни постера и галерия от снимки.

Режисьор на „You’re Next” е Адам Уингард („A Horrible Way to Die”, „V/H/S”), а в ролите са Джо Суонбърг, Ейми Саймец, Ей Джей Боуен, Барбара Крамтън, Уенди Глен, Маргарет Лейни, Роб Морган, Николас Тучи и Тай Уест.

Премиерата е 23 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *