Вече сме споменавали, че от самото обявяване на проекта не очакваме от „Paranoia” на Робърт Лукетик да бъде нещо повече от клиширано трилърче – първият трейлър също не успя да ни убеди в противното, но просто няма как да не му дадем шанс, заради възможността да видим Харисъм Форд и Гари Олдман отново заедно на екран.

Като олицетворение на това ни отношение са четирите нови клипа от филма, разпространени от „Relativity Media” (чрез „Collider”). Два от тях са скука и безумие, но тези, в които виждаме двете легенди да разменят остроумия, доста ни радват – динамиката между тях е страхотна и по всичко изглежда, че се забавляват, при все „сериозната тематика”.

Вижте и една галерия с нови снимки:

„Paranoia” с Харисън Форд и Гари Олдман

„Paranoia” - Лиъм Хемсуърт

„Paranoia” разказва за млад служител в телекомуникационна компания Алан Касиди (Лиъм Хемсуърт), който след една сериозна грешка е изнудван от своя шеф Никълъс Уайът (Гари Олдман) да отиде да работи за бившия ментор на Уайът Джок Годар (Харисън Форд) и да го шпионира. Касиди попада в свят на богатство и привилегии, но трябва да намери начин да се измъкне, защото Уайът е готов на всичко, за да получи преднина в мултимилионната надпревара в комуникациите, включително и на убийство.

Режисьор на „Paranoia” е Робърт Лукетик, а в главните роли са Лиъм Хемсуърт, Харисън Форд, Гари Олдман, Амбър Хърд, Джош Холоуей, Ембет Дейвиц, Джулиан Макмен, Лукас Тил, Ричард Драйфус и др.

Премиерата е 16 август 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments