Първи тийзър трейлър на трети сезон на сериала „Шерлок”

от на 2013-08-04
 

Не осъзнавахме с какво нетърпение очакваме завръщането на  „ВВС” сериала „Шерлок”, докато не чухме музичката в току-що появилия се първи тийзър трейлър на трети сезон.

Имайте предвид, че макар ужким да представя основните действащи лица (сред старите ни познайници, не очаквайте да видите някой нов злодей в 30 секунди), тийзърът естествено набляга на Бенедикт Къмбърбач и Мартин Фрийман – Рупърт Грейвс едва успява да се мерне, а Луиз Брийли даже и профил не показва. Повече внимание е обърнато на новото лицево окосмяване на Уотсън (нямаме търпение да чуем коментарите на Холмс), отколкото на останалите герои, взети заедно, но за наша радост ясно се вижда типичното „Майкрофт” изражение на Марк Гатис.

Предупредихме ви, че е тийзър трейлър, но според нас си върши работата идеално – надъхва без да издава и сега се изкушаваме да си припомним някой епизод (или може би направо двата сезона) преди да дойде време за новите три филма.

Първият епизод от трети сезон „Празната катафалка” („The Empty Hearse”) ще се излъчи във Великобритания на 31 октомври, последван от „The Sign of Three” на 7 ноември и „His Last Vow” на 14 ноември. Разбира се, Бенедикт Къмбърбач и Мартин Фрийман се завръщат в ролите на Шерлок Холмс и доктор Уотсън, а компания им правят Уна Стъбс, Рупърт Грейвс, Луиз Брийли и Марк Гатис.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Izumen
  2013-08-04 at 17:50

  Чакаме го като топъл хляб! :)

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-05-04 at 16:41

  Много е странно как от един супер любим сериал тоя проект се превърна в нещо, което чакам с едва половин грам нетърпение.

  Отговор

Коментирайте