Първи чуден трейлър на „American Hustle” на Дейвид О. Ръсел

от на 2013-08-01
 

Накратко, след поредица снимки – част от които видяхме вчера, ред е да видим нелепите прически на Крисчън Бейл, Брадли Купър и останалите актьори в действие. Точно така, първият официален трейлър на „American Hustle” на Дейвид О. Ръсел е вече факт и потвърждава това, което очаквахме на базата само на творческия екип и споменатите снимки, а именно, че филмът ще е едно от „must see” заглавията до края на годината.

Трейлърът не разкрива почти никакви подробности за вдъхновената от действителни събития история, но подобно на вчерашния трейлър на (иначе нямащия нищо общо) „The Secret Life of Walter Mitty”, който също беше изграден на базата на една песен, дава доста добра представа за стила и за цялостния тон на филма. Вижте.

I just got bigger balls than you.

Чуден! Филмът винаги ни е бил, така да се каже, приоритетен, но сега се изкачва още едно стъпало нагоре. Смятаме, че с „The Wolf of Wall Street” и „The Counsellor” ще направят един  прекрасен „triple treat”.

Като допълнение, вижте и видеото от представянето на трейлъра по „Good Morning America”, където в края може да чуете и кратко интервю с Дейвид О. Ръсел.

Ето и официалния синопсис, който натъртва, че филмът е художествена измислица, въпреки че както вече споменахме, е вдъхновен от действителни събития:

American Hustle” е художествена измислица за гениален мошеник на име Ървинг Розенфелд (Крисчън Бейл), който заедно с не по-малко хитрата си и прелъстителна партньорка, британката Сидни Просър (Ейми Адамс), е принуден да работи за неконтролируемия ФБР агент Ричи Димасо (Брадли Купър). Димасо ги забърква в изкусителния и опасен свят на Джърси мафията, където се сблъскват с Кармайн Полито (Джереми Ренър), енергичен и избухлив политик, който попада между мошениците и федералните агенти. Но най-важна може да се окаже непредсказуемата съпруга на Ървинг Розалин (Дженифър Лорънс), която би могла да разруши целия му свят. Подобно на предишните филми на Дейвид О. Ръсел, „American Hustle” не подлежи на жанрово определение и разчита на неподправените емоции и залози на живот и смърт.

Режисьор на „American Hustle” е Дейвид О. Ръсел, а в ролите ще видим истинско съзвездие начело с Крисчън Бейл, Ейми Адамс, Брадли Купър, Дженифър Лорънс, Джереми Ренър, Алесандро Нивола, Елизабет Ром, Луи С. К., Майкъл Пеня и Робърт Де Ниро.

Премиерата е 13 декември 2013.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте