Пълен трейлър на „The Counselor” на Ридли Скот и Кормак МакКарти

от на 2013-08-08
 

The Couselor

Have you been bad? Всъщност точно за тази „Коледа”, а това определено е един вид ранна Коледа за повечето киномани (в това число и за нас), няма никакво значение дали сте били добри или непослушни, защото всички могат да видят дългоочаквания първи трейлър на „The Counselor” на Ридли Скот и Кормак МакКарти, точно както ни беше обещано вчера, когато видяхме три кратки клипа и поредица нови снимки от филма.

Трейлърът дава доста добра представа за историята, без да разкрива много подробности – ясно е, че нещата не се развиват никак добре за героя на Майкъл Фасбендър – и надгражда това, което първите два тийзъра оставиха като впечатление за естеството на филма и за похода на Ридли Скот към материала. Както и при предишните реклами, това, което виждаме тук, ни допада и нямаме търпение да гледаме и самия филм.

Ето го и трейлъра.

Дето се вика, да бе мирно седяло, не би чудо видяло (или както звучи буквално преведено на английски „If you had sat peacefully you would not have seen miracle”).

Между другото, от родни колеги получихме отзиви за филма, които не са супер фаворизиращи, но за съжаление не можем да ги споделим, защото нямаме право, а честно казано, и да имахме, пак нямаше да го направим, заради конкретния фокус на критиката и начина, по който беше направена. Само ще кажем, че тя беше отправена към работата на Кормак МакКарти. Сами разбирате защо, въпреки че не сме гледали филма, трудно приемаме подобни критики.

Все пак можем да кажем, че всички са единодушни, че Камерън Диас се справя отлично, което си е добра новина, откъдето и да го погледнем.

Режисьор на „The Counselor” е Ридли Скот, сценарият е дело на Кормак МакКарти, а в ролите са Майкъл Фасбендър, Хавиер Бардем, Брад Пит, Пенелопе Крус, Камерън Диас, Натали Дормер, Дийн Норис, Роузи Перес, Джон Легуизамо, Бруно Ганц, Горан Вишнич и др.

Премиерата е 25 октомври.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте