Sharknado

Enough said!

Това е рекламното изречение на най-новата простотия на „SyFy Channel” и „The Asylum” озаглавена „Sharknado” и наистина, необходимо ли е да се казва каквото и да е за този филм? Всичко, което ви трябва да знаете за него се съдържа в заглавието, а това, общо взето, винаги е било основното ни мото при отразяването на „WTF трейлърите на седмицата” – по-малко приказки и оставяне на заглавието и трейлърите да говорят сами за себе си. Затова без повече размотаване, вижте този „шедьовър”.

http://www.youtube.com/watch?v=iwsqFR5bh6Q

We’re gonna need a bigger chopper!” Хитро… Not!!! E, трейлърът определено отговаря на очакванията и има доста WTF моменти, заради които някой би си причинил този филм.

Чудим се само чий го дири тук Тара Рийд? Тя винаги си е била актриса от подобен ранг, но преди време можехме да я видим в една идея по-добри (или не по-добри, а по-скъпи) филми. Не че ни дреме особено, в сърцето ни има място само за един „white trash” и това е Линдзи Лохан.

В случай, че се чудите каква ще е следващата простотия, която ще измислят, не се напъвайте излишно, ами вижте постера на „Avalanche Sharks” – WTF трейлър in the making!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments