Филип Сиймур Хофман

Всеки от време на време изпада в крайности, но когато това се случва например на актьори, информацията по-лесно се разпространява – и по на „широко”. Конкретен пример – Филип Сиймур Хофман отново решил да се изчиства в център за лечение, след като изпаднал в зависимост от хероин. Очевидно стъпката е била успешна, защото според различни източници страхотният актьор вероятно ще се присъедини към Том Харди, Нуми Рапас, Гари Олдман, Джоел Кинаман, Пади Консидайн и Фарес Фарес в „Child 44”. Филмът ще бъде режисиран от Даниел Еспиноза („Секретна квартира”), по сценарий на Ричард Прайс (тв-поредицата „The Wire”, филма на Спайк Лий от 1995 „Clockers) и с продуцентското участие на Ридли Скот.

Адаптацията по романа на Том Роб Смит проследява изпаднал в немилост агент (ролята е поверена на Том Харди) от министерството за държавна сигурност (предшественика на КГБ) в СССР през 50-те години. Той разследва сериен убиец на деца, и започва да подозира, че автора на чудовищните престъпления има връзки в най-високите върхове на комунистическата партия…

Със споменатия актьорски състав очакваме „Child 44” да бъде повече от впечатляващ и интригуващ трилър. Според Deadline снимачният процес вече е започнал в Прага. Summit планират пускането на филма на екран вероятно за догодина. Стискаме палци на Хофман да се вземе в ръце и да докаже за пореден път колко класен актьор е, а междувременно ще го видим като Плутарх Хевънсбий във „Възпламеняване” и в „A Most Wanted Man” по Джон льо Каре.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *