Вече сме виждали снимки – при това далеч по-добри – на уникалната прическа тип „безсрочен заем” на Крисчън Бейл в най-новия филм на режисьора Дейвид О. РъселAmerican Hustle” (или поне това е заглавието тази седмица – преди беше известен като „American Bullshit”, а по-късно като „Abscam”), но няма как да пропуснем да ви представим и първите две официални снимки, разпространени от USA Today.

Причината е първо, защото на една от тях за първи път виждаме героя на Брадли Купър, който също има доста кретенски изглеждаща прическа (и лицево окосмяване), второ, защото име възможност да погледнем към „прелестите” на Ейми Адамс, и трето, за да отбележим вече споменатата смяна на заглавието.

В случай, че не сте запознати с историята или вече сте объркани кое какво беше заради смяната на заглавията, „American Hustle”, чието действие се развива през 80-те години на ХХ в., е вдъхновен от действителни събития и разказва за финансов измамник (Бейл) и неговата любовница и партньорка (Адамс), които са принудени да работят с неконтролируем федерален агент (Купър) в разкриването на други мошеници, мафиоти и политици от високите етажи на властта.

Крисчън Бейл и Ейми Адамс

Крисчън Бейл и Брадли Купър

Режисьор на „American Hustle” е Дейвид О. Ръсел, а в ролите ще видим истинско съзвездие начело с Крисчън Бейл, Ейми Адамс, Брадли Купър, Дженифър Лорънс, Джереми Ренър, Алесандро Нивола, Елизабет Ром, Луи С. К., Майкъл Пеня и Робърт Де Ниро.

Премиерата е 13 декември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *