Спокойно, премиерата на „Pacific Rim” е след 10 дни, така че ѝ се вижда края на тази рекламна лавина. Между другото, не се сещаме за филм, от който да сме виждали толкова много трейлъри, телевизионни спотове, клипове и какви ли още не видеа, и в същото време да знаем толкова малко за историята (извън общото „чудовища срещу гигантски роботи”) – да не говорим, че сме изгледали и голяма част от самия филм.

Най-новите попълнения в тази рекламна ексцесия са един нов телевизионен спот (13-ти на брой), четири клипа, два погледа зад кулисите (включващи 13-минутен „B-Roll Footage”) и два нови постера, единият от които е първият (до момента) плакат на Кайджу. Вижте ги.

ТВ спот

http://www.youtube.com/watch?v=0VZa7dN2-sc

Клипове

Зад кулисите

http://www.youtube.com/watch?v=8ujxDwFsNLc

Ето и двата плаката на „Otachi Kaiju” и „Gipsy Danger” – те бяха разпространени като част от игра във фейсбук, в която феновете трябваше да гласуват кой от двамата би победил в битка. Надяваме се да видим такива игри и за другите Кайджу.

След като легиони чудовищни създания, наречени Кайджу, започват да изплуват от морето, на Земята се отприщва дългогодишна война, която отнема живота на милиони и заплашва да изчерпи всички ресурси на планетата. За да се пребори с безмилостните чудовища, човечеството разработва огромни роботи, наречени Йегъри, управлявани едновременно от двама пилоти, чиито умове са свързани. Но дори и роботите се оказват недостоен противник за неуморимите Кайджу и последният шанс на човечеството е остарял и захвърлен Йегър, управляван от бивш пилот и новата му партньорка, която няма никакъв опит.

Pacific Rim” („Огненият пръстен”) е режисиран от Гийермо дел Торо, а в главните роли ще видим Идрис Елба, Чарли Хънам, Ринко Кикучи, Чарли Дей, Клифтън Колинс-син и Рон Пърлман.

Премиерата е 12 юли 2013.

Повече подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *