Крисчън Бейл в нов филм на Тод Хейнс

Отлична новина, която бързаме да ви съобщим – Крисчън Бейл е получил предложение да участва в следващия филм на Тод ХейнсAct Of God”, който разказва историята на обикновен мъж от Канзас (да, бе!), публично обявил се срещу местното правителство след опустошително торнадо.

Очаква се историята да е по-скоро политическа, отколкото „разрушителна” драма и филмът звучи доста различен от досегашните съвместни филми на Хейнс и Бейл, но сме сигурни, че (ако всичко върви по план и проектът се осъществи) ще е страхотен филм – Хейнс няма празно. Ето какво разказва той за „Act Of God”:

„Става дума за средата на тази страна, където имат известни съмнения и подозрения за правителството. И за това как тези подозрения се връзват с консервативната политика и как десните се възползват от несигурността. Има интересни причини хората от средните щати да се чувстват по този начин и да мислят така – далеч от либералните крайбрежни щати. Това е много интересно за мен. Прекалено много години този съюз е бил ефективен и това ми е любопитно. Затова ще навлезем в този процес.”

За съжаление, нямаме особено много поводи да пишем новини за проекти на Тод Хейнс (последният му филм всъщност е НВО минисериалът „Mildred Pierce”, а след него се носеха слухове за „Dope” с Джулиан Мур, но това беше преди почти 2 години и оттогава няма развитие), но „Act Of God” ни звучи много добре, а и все още имаме шанс за екранизацията по Патриша Хайсмит, „Carol”. Ако „Carol” все още не се е разпаднал като идея, в него би трябвало да видим Кейт Бланшет (още една стара позната на Хейнс) и Миа Васиковска. Стискаме палци за всеки и всички проекти на Хейнс!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *