Curse of Chucky

It’s time to play!

За радост на феновете, след последните два по-комедийно ориентирани филма от поредицата за Чъки, говорещата с гласа на Брад Дуриф емблематична кукла убиец се завръща към мрачните си корени с предстоящото „direct to DVD” продължение (което играе роля и на римейк/рибуут) „Curse of Chucky”, от което преди около месец видяхме няколко задкулисни снимки.

А като доказателство за това завръщане към естетиката на оригиналния филм „Детска игра” идва първият официален трейлър. Вижте го!

Изглежда като евтин, „direct to DVD” филм, но той си е такъв, така че няма какво да философстваме по темата – пък и нека не се лъжем, въпреки че сме големи фенове на Чъки, филмите от поредицата никога не са се отличавали със специални качества и висока художествена стойност.

Затова реално нямаме някакви кой знае какви високи очаквания за този филм – единственото, което искаме, е приятно малко хорърче с ретро привкус, което да върне старата слава на Чъки. А съдейки по този трейлър имаме някакъв шанс. С удоволствие ще си го изгледаме, като се появи.

Curse of Chucky

Ника (Фиона Дуриф) е потресена от ужасяващото самоубийство на майка си, когато властната ѝ сестра Барб (Даниел Бисути) пристига със семейството си, за да ѝ помогне в уреждането на делата на майка им. Докато сестрите спорят и обсъждат бъдещите планове на Ника, младата дъщеря на Барб намира утеха в червенокоса, говореща кукла на име Чъки (озвучавана за пореден път от Брад Дуриф), която наскоро е пристигнала мистериозно по пощата. Когато поредица от брутални убийства разтърсват семейството, Ника започва да подозира, че именно куклата е ключът към кръвопролитието. Това, което тя не знае е, че Чъки има лични сметки за уреждане и е твърдо решен да завърши – чак до кървавия му и шокиращ край – нещо, което е започнал преди 20 години.

Режисьор на „Curse of Chucky” е Дон Мансини, а в ролите са Фиона Дуриф, Брад Дуриф, Даниел Бисути, Бренън Елиът, А Мартинес и др.

Премиерата е 8 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Гласът му ми е малко странен, но евала, че са му направили фейса по-изразителен. Аз така или иначе съм на негова страна – щом си достатъчно тъп да се пренесеш в такава призрачна къща, значи не си използваш главата и не ти трябва.

  2. Чудя се как ли бих се почувствал, ако някой ден реша да си направя уикендов маратон с всичките филми от поредицата…