Официален поглед към Електро и нови снимки от „Спайдър-мен 2”

от на 2013-07-14
 

В края на тази работна седмица EW представиха няколко нови снимки от предстоящия си нов брой, посветен на Невероятният Спайдър-мен 2” на Марк Уеб, сред които е и първият ни официален поглед към основния злодей на филма Електро, чиято роля се изпълнява от Джейми Фокс.

Благодарение на няколко снимки от снимачната площадка, ние вече сме виждали вариант на това как ще изглежда след трансформацията на образа му, но сега за първи път имаме възможност да го видим точно така, както ще изглежда в самия филм, след намесата на специалните ефекти.

Електро от „Спайдър-мен 2” - Джейми Фокс

„Спайдър-мен 2”

Честно казано, харесваше ни повече във варианта си от снимачната площадка – с тези светещи вътрешности ни напомня малко на свръх-горещите „леймоси” от „Железният човек 3”, само дето кожата му е синя. Разбира се, това са само снимки и сме сигурни, че в самия филм нещата ще изглеждат по различен начин, но за момента това е положението – между другото, очакванията са, че първият трейлър на „Невероятният Спайдър-мен 2” ще бъде показан на предстоящия Comic-Con, който ще стартира идния петък.

Като допълнение към снимките на Електро, EW представят още и нов официален поглед към другия злодей във филма Носорога (Rhino – изигран от Пол Джамати), който на този етап ни е доста по-любопитен и нямаме търпение да го видим в пълния му CGI блясък. Вижте го във вариант преди трансформацията му, когато все още е Алексей Михайлович Сицевич, и в задкулисен вариант като Носорога преди намесата на компютърните ефекти.

Носорога (Rhino – изигран от Пол Джамати)

Носорога (Rhino – изигран от Пол Джамати),

Завършваме с още няколко по-традиционни снимки, представени от списанието, като най-интересната от тях (поне за нас) е тази на стаята на Спайди.

Режисьор на „Невероятният Спайдър-мен 2” отново ще е Марк Уеб, а в ролите са Андрю Гарфийлд (Спайдър-мен), Ема Стоун (Гуен Стейси), Джейми Фокс (Електро), Дейн ДеХаан (Хари Озборн), Пол Джамати (Носорога), Сали Фийлд (леля Мей), Колм Фиор (Ейдриан Туумс) и др.

Премиерата е насрочена за 2 май 2014.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте