В края на миналия месец видяхме първия кратичък тийзър трейлър на „The Counselor” на Ридли Скот и Кормак МакКарти и въпреки че ни се видя една идея по-„лъскав”, отколкото очаквахме, определено ни допадна. При това доста.

Сега имаме възможност да видим нов, също толкова приятен тийзър на филма, който наред с вече познатите ни кадри представя и доста нови неща, включително и малко диалог от страна на Камерън Диас, която от момента, в който разбрахме за участието ѝ, ако ни позволите едно поетично сравнение, е един от много малкото дефекти в този, иначе перфектен (от към творчески екип) „филмов брилянт”.

http://www.youtube.com/watch?v=cysOKyTCwzo

Хъм, ако (както ни се струва) във филма има гореща сцена между Диас и Пенелопе Крус, просто не виждаме как той би могъл да бъде разочарование, дори и да се окаже тъп.

Но нека да не пускаме въображението си да работи и да не избързваме, все пак още сме на много ранен рекламен етап, предстои да виждаме любопитни неща от филма и тепърва ще си изграждаме мнение – не че очакваме разочарование, де.

Режисьор на „The Counselor” е Ридли Скот, сценарият е дело на Кормак МакКарти, а в ролите са Майкъл Фасбендър, Хавиер Бардем, Брад Пит, Пенелопе Крус, Камерен Диас, Натали Дормер, Дийн Норис, Роузи Перес, Джон Легуизамо, Бруно Ганц, Горан Вишнич и др.

Премиерата е 25 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Фасбендър тая година е пуснал пипала във всеки як филм! Изруд! 😀 А тъпия Уолбърг му предлагам ролята си в „Broken City“. 😀