Любопитен „viral” поглед към „X-Men: Days of Future Past” (Update)

от на 2013-07-31
 

Възползвайки се от набраната от Comic-Con инерция и своеобразната безплатна реклама от вървящия в момента по кината „Върколакът” – особено с доста любопитната и надъхваща финална сцена – „Fox” и Брайън Сингър дават нов тласък на „X-Men: Days of Future Past”, като разширяват „viral” маркетинга на филма.

Досега в основата на кампанията бяха „Trask Industries” и роботите, които те създават, за да защитават хората от мутантите, и те продължават да са във фокуса и на новите ъпдейти. А те са първият ни официален поглед към Питър Динклидж, като създателя на „Trask Industries” (и роботите, наречени „пазители”) Боливър Траск, както и няколко снимки на „пазители”, присъстващи на важни политически събития от миналото (което е повтаряща се тема в поредицата).

Питър Динклидж, като създателя на „Trask Industries”

X-Men: Days of Future Past - „пазители”

X-Men: Days of Future Past - „пазители”

X-Men: Days of Future Past - „пазители”

Като допълнение, вижте и една ефектна реклама (от любимия ни тип ала „Заразно зло”) на „Trask Industries”, а повече за тях можете да научите на официалния им уебсайт.

Режисьор на „Х-Men: Days of Future Past” е Брайън Сингър, а в ролите са Джеймс Макавой, Майкъл Фасбендър, Дженифър Лорънс, Никълъс Холт, Питър Динклидж, Патрик Стюарт, Йън МакКелън, Ана Пакуин, Шон Ашмор, Елън Пейдж, Хали Бери, Даниъл Къдмор, Хю Джакман, Еван Питърс, Джош Хелман и др.

Премиерата е 18 юли 2014.

––

Update: Брайън Сингър разпространи нова, „хващаща за гърлото” снимка от „X-Men: Days of Future Past” и сподели как историята във филма се връзва хронологично с предишните части от серията.

Поради липса на по-добра дума, аз го наричам „inbetwequel”. Действието се развива десетина години след „Х-Мен: Последен сблъсък”, а в миналото, десетина години след „Х-Мен: Първа вълна”.

X-Men: Days of Future Past

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте