Преди година, когато видяхме Наоми Уотс в ролята на принцесата, филмът носеше друго име. Сега имаме възможност да видим (отчасти) актрисата в действие, в първия тийзър на биографичния „Diana”, посветен на една от най-известните жени в новата история на света. Драматичната музика подсилва намека за акумулирано напрежение, а сюжетът е повече от предизвикателно интересен.

http://www.youtube.com/watch?v=_GRnIiXn-B8

Припомняме синопсиса на филма:

Diana” ще се фокусира върху аферата на Даяна (прекрасна Наоми Уотс) със сърдечния хирург Хаснат Кан (Навийн Андрюс), която продължава от 1995 до няколко месеца преди смъртта ѝ през 97-ма. Кан е смятан от доста хора за „любовта на живота” на Даяна и се спекулира, че тя е била покрусена от раздялата им и е била с Доди ал Файет, само за да го накара да ревнува. Фокусът на историята няма да бъде единствено върху личния живот на принцесата, ще се обърне внимание на специалната й ангажираност със социално значими за човечеството каузи.

Режисьор на „Diana” е Оливер Хиршбигел („Крахът на Третия райх”, „Five Minutes Of Heaven”), а сценарият е на Стивън Джефрис („Развратникът”/„The Libertine”), по книгата на Кейт Снел „Diana: Her Last Love”. В ролите освен Наоми Уотс ще видим Навийн Андрюс и Чарлз Едуардс. Entertainment One закупи преди месец филма в Кан. Представител на компанията споделя, че „филмът ще накара публиката още веднъж да се влюби в Даяна, а Наоми Уотс е единствената, която със своя актьорски талант може да вдъхне живот на образа-икона.”

Филмът ще излезе на екран във Великобритания на 20 септември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Чудесно! Голям привърженик съм на Наоим Уотс и ще се радвам да грабне един оскар за тази роля. А името на филма го изписаха като PIXAR. ;p