Скалата ще бори бат Арни

Тази „новина” от изминалата седмица е в графа „могъщи слухове”, но понеже все още не сме попаднали на опровержение или какъвто и да е коментар (най-вероятно защото е толкова нелепа, че не си заслужава да се обсъжда), си позволяваме да я отразим. Пък и щом Джейсън Стейтъм наистина участва в „Бързи и яростни”, защо и „спасителят на франчайзи” Дуейн Джонсън – Скалата да не се появи в „Терминатор 5”?

„Новината”, разпространена от WWE Examiner, идва в момент, в който около проекта се забелязва известно раздвижване – наскоро стана ясно, че „Paramount Pictures” искат да  разпространяват филма, а Арнолд Шварценегер заяви, че ще се завърне (при това като терминатор) и че снимките на филма започват януари 2014-та – и твърди, че една от версиите на сценария на „Терминатор 5” е била специално създадена за Скалата.

От „WWE Examiner” обаче не спират до тук. Те отиват още по-далеч и в добавка към „информацията” за Скалата споделят, че Арнолд – в противоречие с неговите собствени думи – може да играе човек. Ето какво се казва точно:

„Невероятно, но Шварценегер може да не играе ролята на машина в следващия „Терминатор”, а героична фигура от близкото обкръжение на семейство Конър. На теория невероятните способности на Шварценегер да защити семейството през 40-те или 50-те години на изминалия век с античните (по съвременните стандарти) оръжия от онова време, вдъхновяват машините да разработят по негово подобие терминатора, който в крайна сметка е изпратен в 1984 година, за да убие Сара Конър.”

Честно казано, идеята за Терминатор в миналото ни допада – даже бихме гледали нещо и още по-назад във времето, когато възможните оръжия за справяне с машината-убиец биха били още по-голям кът – но не можем (по съвсем обясними причини) да се отървем от усещането, че тук говорим, чисто и просто, за фенски спекулации и мечти. Още веднъж обаче, виждали сме и по-шантави неща да се случват. Например Крисчън Бейл като Джон Конър.

Ще се ослушваме за някакво развитие по темата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Мисля, че е време да се преименува на дед Арни. No pun intended. 🙂

  2. Като се заровя в новинaрския архив, почти винаги попадам на нещо култово ?