Продължава инвазията от рекламни материали на „Pacific Rim”, но до премиерата остава по-малко от месец и дето се вика, вижда му се края. Най-новата вълна ъпдейти включва: втория ни видео поглед зад кулисите, който се фокусира върху Йегърите – специфичния им вид и вдъхновението зад дизайна им; два телевизионни спота; ново превю на комиксовата предистория на филма, както и поредица „character” тапети на основните герои (човеци).

Зад кулисите

Pacific Rim

ТВ спотове

http://www.youtube.com/watch?v=i_JMJm6xNks

Ето и комиксовото превю, последвано от галерията с „character” тапети.

За финал вижте и едно кратко видео на Дел Торо, който промотира филма на E3 с кадрите, които видяхте в удължения ТВ спот по-горе.

След като легиони чудовищни създания, наречени Кайджу, започват да изплуват от морето, на Земята се отприщва дългогодишна война, която отнема живота на милиони и заплашва да изчерпи всички ресурси на планетата. За да се пребори с безмилостните чудовища, човечеството разработва огромни роботи, наречени Йегъри, управлявани едновременно от двама пилоти, чиито умове са свързани. Но дори и роботите се оказват недостоен противник за неуморимите Кайджу и последният шанс на човечеството е остарял и захвърлен Йегър, управляван от бивш пилот и новата му партньорка, която няма никакъв опит.

Pacific Rim” („Огненият пръстен”) е режисиран от Гийермо дел Торо, а в главните роли ще видим Идрис Елба, Чарли Хънам, Ринко Кикучи, Чарли Дей, Клифтън Колинс-син и Рон Пърлман.

Премиерата е 12 юли 2013.

Повече подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Чудя се само Рон Пърлман какво прави там. Свикнал съм да го гледам по ДИема. 😀

  2. Нямало традиция в киното с големи роботи…Тоя пич поне би трябвало да е чувал за Трансформърс.

  3. @Бащата
    Дел Торо прави уточнение за какви роботи ставa въпрос.
    Да, няма традиция.

  4. И все пак спокойно можеше да го пропусне това изречение, традиция с роботи в киното има колкото искаш, сега ако ще почнем да се уточняваме, ама над 30 метра, с два пилота , не са жълти и тн. не си е работа. 🙂 А съм сигурен, че тоя филм е грийн литнат предимно заради паралела точно с Трансформърс. Дано Дел Торо изкара доста пари с тоя филм, току виж успял да стане А-лист пич и да успее да вдигне Лъвкрафт от гроба.