Kick-Ass 2

След „избухването си” през март, когато видяхме няколко трейлъри и куп плакати, „Kick-Ass 2” позачезна от рекламния фронт, изместен от по-големите, класически летни блокбастъри, но ето че сега отново се завръща на сцената с нов нецензуриран трейлър.

Общо взето трейлърът не предлага почти нищо ново откъм кадри, а вместо това залага на нов монтаж и по-важното на пооправени специални ефекти, които бяха най-големият недостатък на предишните реклами и създаваха усещането за доста по-евтин филм от този  на Матю Вон.

http://www.youtube.com/watch?&v=6-aINY53M4o

Определено изглежда по-добре спрямо предишните трейлъри – не бихме казали, че е някакво свръх подобрение, но все пак се усеща разликата. Колегите от /Film представиха едно снимково сравнение, за да илюстрират ефекта.

Като се има предвид, че по ефектите се работи до последния възможен момент, очакваме в самия филм нещата да изглеждат още по-добре. Както неведнъж сме казвали, ние сме фенове на първия „Kick-Ass” и очакваме това продължение с интерес и надежда.

Като допълнение вижте два (старички) плаката, за които така и не намерихме време досега.

Kick-Ass 2 - плакат

Kick-Ass 2 - плакат

Когато за последно видяхме младите супер-герои Трепача (Kick-ass) и Тупалката (Hit-Girl), те се опитваха да заживеят като обикновените тийнеджъри Дейв и Минди. Но с наближаването на последния учебен ден, несигурен какво ще прави оттук нататък, Дейв решава да организира първия супергеройски отбор.

За съжаление, Минди е принудена да се пенсионира (след като я хващат да се измъква от вкъщи без разрешение) и Дейв трябва да обедини силите си с „Justice Forever”, групировка предвождана от Полковник „Звезди и райета”, бивш, но реформиран мафиот.

Точно когато „Justice Forever” действително започват да разчистват улиците, първият суперзлодей The Mother F%&*^r, доскоро познат като Red Mist, сформира своя собствена лига на злодеи, които да отмъстят за случилото се с баща му.

Кick Ass 2” е режисиран от Джеф Уадлоу, а в ролите са Арън Тейлър-Джонсън, Джим Кери, Кристофър Минц-Плас, Клои Морец, Никълъс Кейдж, Джон Легуизамо, Доналд Фейзон, Кларк Дюк и Морис Честнът.

Американската премиера на филма е 16август 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. С риск да прозвучи подсъдно, Мориц до 3/4 г. ще е единица мярка за сексапил у Холивуд. А филмчето си е за обичане – дебилно, лятно, без претенции.