Почти една година измина от последния ни ъпдейт, свързан с „библейската епика” на Дарън Аронофски „Ной” – тогава видяхме една интригуваща снимка, разпространена от оператора на филма Матю Либатик, представяща гигантски купчина от змии, които по никакъв начин не можахме да поставим в контекст (вярно, че в ковчега е имало животни с повече от една двойка, но това е прекалено) – и честно казано, филмът ни беше изскочил от съзнанието.

Сега обаче той отново ни припомня за себе си – за съжаление, не с гръм и трясък, тъй като до премиерата остава още доста време и едва ли на този етап ще видим нещо бомбастично, а с нова порция снимки. Този път те не са от снимачната площадка, а изглежда като да са от самия филм. На нас ни приличат на кадри, които ще бъдат използвани за промо „character” постери.

Ной - Ръсел Кроу

Ной - Дженифър Конъли

Ной - Ема Уотсън

Рей Уинстън

Ной - Логан Лерман

Ной - Антъни Хопкинс

Снимките определено не са нищо особено, но както казахме, на този етап не очакваме да видим нещо „по-така”. Надяваме се обаче в скоро време да видим първия тийзър – филмът е в пост-продукция и гаранция вече имат направени един-два качествени „трейлър шота”.

Като допълнение, хвърлете едно око на едно супер кратко видео, в което Ръсел Кроу споменава филма.

Режисьор на „Noah” е Дарън Аронофски, а в ролите ще видим Ръсел Кроу, Антъни Хопкинс, Дженифър Конъли, Рей Уинстън, Ема Уотсън, Дъглас Буут, Логан Лерман, Дакота Гойо, Кевин Дюранд и др.

Премиерата е 28 март 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments