Първите отзиви за „Riddick”, който беше показан в Кан в търсене на евентуално световни разпространители, бяха трагични, но предвид това, че идваха от българска страна, сме склонни да не ги приемем изцяло за чиста монета – не за друго, а заради точните думи, които бяха използвани за да го опишат, от които развираме, че човекът не е особен фен на жанровото кино, а тук става въпрос точно за такова. Даже, кръгът от фенове, към които е насочен филмът е дори още по-тесен.

Разбира се, това че филмът е жанров и доста хора високомерно (и погрешно) биха го оплюли по „дифолт” без дори да го гледат, не означава, че той не може да бъде наистина тъп – виждали сме предостатъчно подобни случаи, а дори и първите два филма от поредицата за „Ридик” , аха-аха и да залитнат в тази посока – така че, не можем и съвсем да пренебрегнем чутото.

Но както и да е, на този етап предпочитаме да вярваме на това, което виждаме в рекламите, а не на това, което дочуваме като отзиви, а това, което виждаме в новия международен трейлър, е че има известно подобрение спрямо пълния трейлър, който видяхме в средата на миналия месец. Подобрение изразяващо се главно в тук-таме пипнати ефектите и по-добро усещане за историята. За съжаление самата тя си е същата и все още няма следа от Вако.

Абе, не ни трябват никакви отзиви за да знаем,ч е ни очаква класическа сай-фай евтинийка, но това си е нещо, което очакваме от ден първи, така че продължаваме да сме „on board.”.

Вижте и най-новият постер на филма, специално подготвен за предстоящия Comic-Con, който ще се проведе между 18 и 21 юли.

Печално известният Ридик е изоставен на изпепелена от слънцето, отдалечена и безжизнена планета. Скоро обаче той е принуден да се бори за оцеляване срещу извънземни хищници, по-смъртоносни от който и да е човек, срещу който се е изправял. Единственият начин Ридик да се махне от планетата е като активира спасителния маяк, който привлича наемниците към планетата в търсене на наградата си.

Първият кораб, който пристига, води нов вид по-яростни и смъртоносни наемници, докато вторият е управляван от човек, преследващ Ридик с по-лични мотиви. С наближаваща буря, в която никой не би могъл да оцелее, времето на Ридик изтича, а преследвачите му няма да напуснат планетата без главата му като трофей.

Режисьор на „Ridick” e Дейвид Туохи, a в ролите са Вин Дизел, Карл Ърбан, Кейти Сакхоф, Джорди Мола, Мат Нейбъл, Бокийн Удбайн, Дейв Батиста, Конрад Пла, Раул Трухийо, Нолан Фънк, Кери Хилсън и др.

Премиерата е 6 септември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *