Нов плакат и снимки от „Passion” на Де Палма

от на 2013-06-16
 

Последния път, когато писахме за „Passion“ – свръхочаквания от нас нов филм на любимия ни режисьор Брайън Де Палма – беше в края на август миналата година, когато ви представихме първия тийзър трейлър.

Тогава нещата изглеждаха изключително обещаващи, но след кратък тур на няколко фестивала започнаха да изскачат отзивите, които, меко казано, не бяха много фаворизиращи. Най-лошото обаче беше, че след като стана ясно (някъде през септември), че „Entertainment One” са взели правата му и възнамеряват да го пуснат по кината в началото на тази година, филмът сякаш пропадна вдън земя и оттогава ни кост, ни вест – нищо, което да предполага скорошното му разпространение.

Чак сега – след като половината от 2013 вече е зад гърба ни – получаваме (нещо като) раздвижване, което се надяваме да е началото на рекламата кампания, която ще доведе до така очаквания показ на филма.Това раздвижване идва под формата на нов плакат и поредица снимки. Преди да ги видите обаче, ви предлагаме да хвърлите едно око и на няколко откъса, които за съжаление са на немски, но пък са достатъчно красноречиви що се отнася до стила на филма.

http://www.youtube.com/watch?v=hs2cen5sQSU

http://www.youtube.com/watch?v=B95-lRMJtfg

Много Де Палма! Все още нямаме търпене да гледаме филма и въпреки не особено добрите отзиви, сме сигурни, че ще ни допадне.

Ето и споменатите плакат и снимки.

Еротичен трилър в традицията на „Dressed To Kill” и „Първичен инстинкт”, „Passion” на Брайън де Палма е история за смъртоносната битка за власт между две жени в безмилостния свят на международния бизнес. Кристин притежава стил и елегантност, така типични за жена, която разполага с пари и власт, а нейното протеже – невинната, симпатична и наивна Изабел – има десетки брилянтни идеи, които Кристин без проблем и без скрупули открадва. Нали и двете са в един отбор… Кристин се наслаждава на контрола си над по-младата жена, завличайки я все по-дълбоко в игра на прелъстяване и манипулиране, на власт и унижение. Но когато Изабел попада в обятията на един от любовниците на Кристин, започва истинска война. В нощта на убийството Изабел е на балет, а Кристин получава прелъстителна покана. Но от кого? Кристин обожава изненадите. Чисто гола, тя се отправя към загадъчния любовник в спалнята…

Passion“ е римейк на френската психодрама „Love Crime” („Crime d’amour”) с Кристин Скот Томас и Людивин Сание. Режисьор е Брайън Де Палма, а в ролите са Рейчъл Макадамс, Нуми Рапас, Доминик Купър, Каролине Херфурт и Пол Андерсън.

Премиерата все още не е известна.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте