Въпреки че първият трейлър на „R.I.P.D. – Rest in Peace Department” („РПУ „Оня свят”) на Робърт Швентке не се оказа точно това, което очаквахме, и ни остави с впечатлението, че филмът представлява нещо като римейк на „Мъже в черно” – само че със свръхестествени същества, а не с извънземни  – не сме се отказали да го гледаме. А причината е, че той изглежда като приятно забавна тъпотийка.

В подкрепа на това ни впечатление се явява и най-новия международен трейлър на филма, който не се различава супер много от предишния, но все пак предлага достатъчно нови кадри, които да задържат вниманието ни.

В случай, че не сте запознати, съвсем на кратко, „R.I.P.D.” е екранизация по едноименния комикс на „Dark Horse” и разказва за управление, където мъртви полицаи се грижат за защитата на живите от множеството зложелателни души, които отказват да преминат отвъд.

http://www.youtube.com/watch?v=v79YKV_Gm8Q

Като допълнение, вижте най-новия плакат на филма, както и два малко по-старички банера, които не сме имали възможност да ви покажем до момента.

Режисьор на „R.I.P.D.” е Робърт Швентке („Летателен план”, „Жената на пътешественика във времето”,  „БСП”), а в ролите са Джеф Бриджис, Райън Рейнолдс, Кевин Бейкън, Мариса Милър, Мери-Луиз Паркър, Робърт Непър, Майк О’Мали и др.

Българската премиера е 2 август 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *