Накратко, благодарение на последния страхотен WonderCon трейлър на „Pacific Rim” – който ни надъха подобаващо и допълнително засили и без това големия ни интерес към филма на Гийермо дел Торо – сега приемаме най-новото развитие около рекламния фронт на филма в супер оптимистично и приповдигнато настроение.

А най-новото развитие приема формата на японски трейлър (представен лично от Дел Торо, който отдава дължимото на японците за вдъхновението си), няколко тапети за десктоп, нов плакат и два банера, единият от които е изключително мащабен – напомня на този, който видяхме за „Хобит”.

Следват плакатът и тапетите:

Ето и банерите, в които Кайджу играят важна роля.

След като легиони чудовищни създания, наречени Кайджу, започват да изплуват от морето, на Земята се отприщва дългогодишна война, която отнема живота на милиони и заплашва да изчерпи всички ресурси на планетата. За да се пребори с безмилостните чудовища, човечеството разработва огромни роботи, наречени Йегъри, управлявани едновременно от двама пилоти, чиито умове са свързани. Но дори и роботите се оказват недостоен противник за неуморимите Кайджу и последният шанс на човечеството е остарял и захвърлен Йегър, управляван от бивш пилот и новата му партньорка, която няма никакъв опит.

Pacific Rim” („Огненият пръстен”) е режисиран от Гийермо дел Торо, а в главните роли ще видим Идрис Елба, Чарли Хънам, Ринко Кикучи, Чарли Дей, Клифтън Колинс-син и Рон Пърлман.

Премиерата е 12 юли 2013.

Повече подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Update: Вижте и една реклама на филма, акцентираща защо си заслужава да дадете пари, за да гледате „Pacific Rim“ на кино (а не да го пиратствате в интернет).

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *