След последния фантастичен международен трейлър на „Only God Forgives” („Само Бог прощава”) на Николас Виндинг Рефн и Райън Гослинг, нямаме абсолютно никаква нужда от допълнителни реклами, които да ни убедят, че филмът ще е страхотен (то не че някога е имало нужда, но все пак), но това не означава, че трябва да спрем да го отразяваме – всяка следваща реклама увеличава шанса знанието, че съществува подобен филм, да достигне до повече хора, и в такъв случай сме просто длъжни да я пуснем.

Що се касае до тези от вас, които искат да гледат филма „девствени”, с изгледани възможно най-малко трейлъри и клипове, разбираме ви напълно и няма какво друго да ви кажем, освен да пропуснете следващите три клипа.

Банкок. Преди 10 години Джулиан (Райън Гослинг) убива полицай и избягва от закона, а сега управлява клуб за тай-бокс, който служи за фасада на нарко-операции. Уважаван в подземния свят, дълбоко в себе си, той се чувства празен.

Когато братът на Джулиан убива проститутка, полицията се обръща към пенсионираното ченге Чанг, наричан „Ангела на смъртта”. Чанг позволява на бащата на момичето да ликвидира убиеца, след което „възстановява реда”, като отрязва дясната ръка на мъжа.

Майката на Джулиан Джена (Кристин Скот-Томас) – глава на могъща криминална организация – пристига в Банкок, за да прибере тялото на сина си. Тя заръчва на Джулиан да намери убиеца на брат му и да „отприщи ада”.

Джулиан предизвиква „Ангела на смъртта” на боксов мач, като се надява, побеждавайки го, да намери някакво духовно удовлетворение… но Чанг триумфира. Бясна, Джена иска отмъщение и така започва кърваво пътешествие през предателство и мъст към финална конфронтация и дори възможност за изкупление.

Режисьор на „Only God Forgives” е Николас Виндинг Рефн, а в ролите ще видим Райън Гослинг, Кристин Скот-Томас, Том Бърк, Шаджак Бунтанакит и др.

Българската премиера е 19 юли 2013 – дано само има кой да го гледа по това време на годината.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Прави бяха хората, чели сценария. Наистина се очертава ненормален филм. Май от салона ще излизат повече хора, отколкото излизаха на Drive.

    Учудвам се на смелостта на българския дистрибутор. Сигурно са се навили, защото филма е нискобюджетен и няма да им струва много да го вкарат.

  2. Жесток сценарий е и филма, както изглежда няма да разочарова 😉