Blood Ties - Клайв Оуен

Имаме спомени, че „Blood Ties” на Гийом Кане ни е попадал пред погледа един-два пъти, но досега никога не сме го „виждали” наистина, при все че си падаме по 70-тарски кримки, и при все сериозния актьорски състав, включващ имената на Клайв Оуен, Били Кръдъп, Марион Котияр, Мила Кунис, Зоуи Салдана, Матиас Схонартс, Лили Тейлър и Джеймс Каан.

Това, което най-накрая привлече вниманието ни към филма, са трейлърът и първият стилизиран постер, които дебютираха вчера и определено изглеждат прилично. Преди да ги видите обаче, ето с две думи за какво става въпрос.

Сценарият на „Blood Ties” е дело на Гийом Кане („Little White Lies”, „Tell No One”) и Джеймс Грей („Little Odessa”, „We Own the Night”) и разказва ситуираната през 70-те години на изминалия век история на двама братя – единият престъпник, който току-що е освободен от затвора, а другият полицай, който всячески се опитва да му помогне да си стъпи на краката, само за да открие, че старите навици умират трудно.

Не ни изглежда като нещо специално – първите ревюта също са в подкрепа на това ни впечатление, но както казахме, харесваме подобни истории и с удоволствие бихме му хвърлили едно око, ако не за друго, то само заради начина, по който е пресъздадена епохата. Кане е успял да напипа онова специфично усещане на полицейските кримки от онова време.

Същото може да се каже и за плаката.

В допълнение, вижте и една галерия със снимки.

Режисьор на „Blood Ties” е Гийом Кане, а в ролите са Клайв Оуен, Били Кръдъп, Марион Котияр, Мила Кунис, Зоуи Салдана, Матиас Схонартс, Лили Тейлър, Джеймс Каан, Грифин Дън, Ноа Емерих, Джон Вентимиля и др.

Премиерата е 30 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Супер! Кане много ми се издигна с „Little White Lies“. Ще го видим този. А и мацките са божествени! „_+