It’s time to get out!

Все още не сме гледали „[REC] 3 Genesis” на Пако Плаза, който се явява предистория на модерната хорър класика на Плаза и  Жауме Балагеро „[REC]” (и неговото продължение „[REC] 2”) и поради тази причина не сме отбелязали последните раздвижвания (включващи един тийзър трейлър) около очакваната последна част на поредицата, озаглавена „[REC] Apocalypse”, която трябва да сложи край на историята (на заразата и на героинята Анхела Видал), започнала в първия филм.

Вчера обаче Bloody-Disgusting показаха първия официален постер на филма и решихме, че е крайно време да се включим с новина, която да представи и споменатия тийзър трейлър. Вижте ги, а ние отиваме да гледаме „Genesis”, че срамота…

http://www.youtube.com/watch?v=rP3avUpQYiY

Смятаме, че видеото е пределно ясно по повод катализатора на историята и какво можем да очакваме от филма, но все пак ето и официалното изречение, което на този етап служи като синопсис:

В „[REC] Apocalypse” Анхела Видал, младата репортерка, която заедно с няколко пожарникари влиза в инфектираната сграда, успява да се измъкне жива. Това, което спасителите ѝ не знаят, е, че тя пренася семето на странната зараза. Когато ситуацията най-накрая изглежда под контрол, хаосът избухва наново и злото се ражда отново, приемайки нови ужасни форми. Апокалипсисът започва…

Ето и плаката.

[REC] 4: Apocalypse - плакат

Режисьор на „[REC] 4: Apocalypse” ще бъде Жауме Балагеро, а в главната роля на Анхела Видал ще се завърне Мануела Веласко.

Премиерата се очаква през 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *