Люк Евънс

След слухове, че в главната роля на римейка на „Гарванът” ще видим Александър Скарсгард, Брадли Купър, Джеймс Макавой, а последно и Том Хидълстън, най-накрая знаем кой действително ще участва и късметлията е Люк Евънс. Браво на него, но ние не сме особено доволни от избора на продуцентите.

Според най-новата информация екипът по принцип си искал Евънс, който бил прекалено зает, и сега, след като „Relativity Media” се съгласили снимките да започнат в началото на другата година, всичко се синхронизирало и договорът е подписан.

Нашето лично мнение (не че някой ни пита, де, ама ние да си кажем) е, че Евънс е доста сериозно недоразумение и въпреки че досега е имал една-две възможности да ни направи добро впечатление, за нас той неизменно попада в една от две категории – „нямаме спомен” или „пълен miscast”. В „The Raven” беше просто абсурден (гарвани, врани, такъв му бил късметът), в „Тримата мускетари” можеше да блесне сред останалите дебили, но се провали с гръм и трясък, а за божествените му роли във „Войната на боговете” и „Сблъсъкът на титаните” по-добре да не си говорим.

И сега, като сме започнали да плюем, като че ли ни се струва подходящ момент да споменем, че Евънс ще участва и в „Dracula” на „Universal” (доскоро познат като „Dracula Year Zero”). По принцип беше проект, който следим отблизо, но след като стана ясно, че режисьор няма да е Алекс Прояс, а дебютантът Гари Шор, позагубихме интерес. А сега, с присъединяването на Евънс в главната роля, съвсем не ни вълнува. Ще му хвърлим едно око, както и на „Гарванът”, но този Евънс никак не ни радва и това си е. Подозираме, че ще ни издразни и като злодея в „Бързи и яростни 6”, но се надяваме сред огромния актьорски екип на „Хобит” въобще да не го забележим.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. аз пък харесвам Люк Евънс.и защото е от моята,,партия“Абе вие нещо против гей актьорите ли имате хетеровци такива?

  2. Много държа „хетеровците“ да отговорят на този нежен представител на българските киномани 😀 😀 😀

  3. @Papa Joe: Ахахахахахаха

    Верно не е направил нито един стойностен филм, както и нито една паметна роля и вече стана известен. Сигурно си пада по гарвани. :Х

  4. Ролята му в „The Raven” беше паметна! Не, всъщност филмът беше паметен. Няма подобна тъпотия – , ще го помня много дълго време.

  5. този филм Гарванът с Едуард Нортън ли беше?или някой друг?сега и ако имате нещо против Закари Кинто- въпреки, че в ,,Герои “ го мразех.хайде де някои гледат всекакви глупости само заради този или онзи актьор.Люк си пробива път сега в Холивуд.сигурен съм че ще престане да играе във второкласни продукции.ако беше близо нямаше да си говорим за кино ама никак..и не съм ,,нежен“.тия стереотипи ги забравете.че всички харесващи своя пол са ,,нежни“т.е женствени

  6. очевидно това е съсвем друг филм.пак не дочетох.ми бях зяпнал Люк

  7. виж веднага зарязвам Люк за Лий Пейс или онзи дето играе Трандуил

  8. ЕЕЕЕ не казвай че и Лий Пейс е от другата партия. Много ме кефи