Дейвид О. Ръсел

Честно казано, малко му изпуснахме края и сега едва се ориентираме из десетките проекти, с които се свързва името на Дейвид О. Ръсел. Чували сме, че желязото се кове, докато е горещо, но просто няма как всички тези проекти да се осъществят едновременно, а и с изключение на няколко пъти прекръщавания „American Hustle”, който в момента се снима (възможно е дори снимките да са приключили), Ръсел не е потвърдил официално нито едно от заглавията, за които се носят слухове. Така че е напълно възможно следващият му филм да е „Legacy Of Secrecy”, което означава, че скоро ще изгубим края и на Кенеди конспирациите.

След „Blackbird” на Дейвид Мамет с Кейт Бланшет и „Parkland” със Зак Ефрон, Пол Джамати, Били Боб Торнтън и продуцент Том Ханкс, сега идва ред на „Legacy Of Secrecy” с Леонардо ДиКаприо. „Legacy Of Secrecy” всъщност не е нов проект и за него се чу още преди няколко години, когато стана ясно, че ДиКаприо ще е продуцент на филма по книгата на Ламар Уолдрън и Том Хартман, в която се развива теорията, че мафиотът Карлос Марчело е поръчал убийството на президента и е споделил тази информация с ФБР информатора Джак ван Ланингам. Още тогава се знаеше, че Лео иска да играе главната роля на Ланингам, но проектът се придвижваше особено бавно.

Сега явно темпото е позабързало, след като синът на Ланингам (истинския) обяви, че Дейвид О. Ръсел ще е сценарист и режисьор и на всичкото отгоре Робърт де Ниро, с който Ръсел работи по „Наръчник на оптимиста”, ще участва в ролята на мафиота Марчело. Разбира се, както обикновено, нищо не е сигурно, но се очертава доста интересен проект. Ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *