Prepare to get annihilated!

След няколко новини за проекта още на етап сценарий и снимачен период, след един-два плаката, няколко снимки, представящи главните действащи лица, и разбира се, след първия очаквано забавен трейлър, Едгар Райт сега ни зарадва с така наречения първи американски трейлър, който – с едно-две дребни изключения – ни радва най-много от всичко видяно за филма досега.

Триподът е просто един път! И сме сигурни, че дреболиите, които не ни радват на 100%, ще стоят съвсем на място в самия филм. Нямаме никакви притеснения, че Едгар Райт, Саймън Пег и Ник Фрост ще вземат изведнъж да ни разочароват с някоя скучна и посредствена боза.

А сега вижте и два нови плаката, които се разпознават като британски и американски не само по формата, но и по премиерната дата. Между другото, „Prepare to Get Annihilated” и „One night. Six friends. Twelve pubs. Total annihilation.” очевидно са много подходящи рекламни изречения (честито на Розамунд, че са й намерили място и в плаката и в таглайна!), но „Barmageddon begins” ни тъпее.

The World’s End - плакат

The World’s End

20 години след опит за епичен кръчмарски маратон, петима стари приятели се събират, след като един от тях решава, че е време за ново, безпаметно напиване. Гари Кинг, 40-годишен мъж, очевидно с недоизживяна младост, завлича – въпреки протестите им – приятелите от детството в родния им град, където за втори път да се опитат да достигнат заветната кръчма „Краят на света”. Но докато се опитват да помирят миналото с настоящето, те разбират, че истинската борба ще е за бъдеще – не само за тях, но за цялото човечество. И изведнъж „Краят на света” се оказва последният им проблем.

The World’s End” е завършекът на добре познатата ни „Blood and Ice Cream Trilogy” трилогия, наречена още „Three Flavours Cornetto Trilogy”. Режисьор е Едгар Райт, а в главните роли ще видим Саймън Пег, Ник Фрост, Розамунд Пайк, Мартин Фрийман, Пади Консидайн и Еди Марсан.

Британската премиера е 19 юли 2013, а американската е 23 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Аликзадър ДюмаС… ССС… бхахахаххахаахх. Не го бях чувал на английски. Аликзадър, айде как да е, ама Дюмас. 😀
    На втория плакат тая табела защо са я окачили накриво?!?…. С какви глупости се занимавам не е истина. 🙂