Последната седмица и половина не сме пускали нищо свързано с „Pacific Rim” на Дел Торо, което само по себе си е новина, тъй като имаше поводи – в интернет се появиха нов банер, първият телевизионен спот и кратко видео зад кулисите, което дава подробности за „неврологичната връзка” (известна като „the drift”) между двамата пилоти и компютъра, връзка, която е от жизнена необходимост за управлението на гигантските роботи Йегъри.

Преди няколко дни изскочиха и още два тв спота, а вчера се появиха и две „чудовищни”  нови снимки и покрай тях се възползваме от случая да наваксваме. Вижте ги.

Зад кулисите

ТВ спотове

Ето и споменатите снимки и банер:

След като легиони чудовищни създания, наречени Кайджу, започват да изплуват от морето, на Земята се отприщва дългогодишна война, която отнема живота на милиони и заплашва да изчерпи всички ресурси на планетата. За да се пребори с безмилостните чудовища, човечеството разработва огромни роботи, наречени Йегъри, управлявани едновременно от двама пилоти, чиито умове са свързани. Но дори и роботите се оказват недостоен противник за неуморимите Кайджу и последният шанс на човечеството е остарял и захвърлен Йегър, управляван от бивш пилот и новата му партньорка, която няма никакъв опит.

Pacific Rim” („Огненият пръстен”) е режисиран от Гийермо дел Торо, а в главните роли ще видим Идрис Елба, Чарли Хънам, Ринко Кикучи, Чарли Дей, Клифтън Колинс-син и Рон Пърлман.

Премиерата е 12 юли 2013.

Повече подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Update: Вижте и три нови концептуални рисунки на чудовищата Кайджу.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *