Що се касае до„Anchorman”, мненията на хората, които по един или друг начин са допринасяли с текстове за сайта, са силно поляризирани – простират се от „абсолютен култ” до „най-голямата помия на света” – и поради тази причина, отразяването на предстоящата втора част „Anchorman 2: The Legend Continues” не е от най-редовните, въпреки че, така да се каже, на „този, който трябва”, филмът му харесва.

Всъщност, като се позамислим, единствения път, когато сме го споменавали, беше покрай първите два супер-ранни тийзър трейлъри преди точно една година. Разбира се, някой може да каже, че то не е имало какво толкова да се представя, но лично ние не бихме казали, че новината, че Харисън Форд ще участва във филма, както и снимките от снимачната площадка, представящи един тон гостуващи звезди, са неща, които не си заслужават отразяването.

Но както и да е, важното в случая е, че за нас назря моментът отново да обърнем внимание на „Anchorman 2: The Legend Continues” и да понаваксаме с изпуснатите неща, като причина за това стана дебютиралият преди няколко дни нов тийзър трейлър. Той е в стила на предишните и не показва никакви действителни кадри от филма – само обичайните герои се правят на кретени.

Трябва да признаем, в 60% от случаите тези тийзъри работят всеки път.

Ето и няколко от споменатите по-горе неофициални кадри от снимачната площадка на част от гостуващите звезди – вижте кой ще можете да разпознаете. На нас най-много ни допада тази, на която Бъргънди се бори с Брус, акулата от „Челюсти”.

Режисьор на „Anchorman 2: The Legend Continues” е Адам Макей, а в ролите се завръщат Уил Феръл, Кристина Апългейт, Пол Ръд, Стив Карел, Дейвид Кехнър и Винс Вон. Компания ще им правят, поемете дъх, Харисън Форд, Джим Кери, Лиъм Нийсън, Кание Уест, Никол Кидман, Джон К. Райли, Кирстен Дънст, Саша Барон Коен, Кристен Уиг, Ейми Полър, Тина Фей, Грег Киниър, Джеймс Марздън, Дилън Бейкър и др. А надяваме се и Бен Стилър, който за момента липсва.

Премиерата е 20 декември.

За финал ви предлагаме да хвърлите едно око на няколко ключови клипа от първия филм.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *