Лошо възпитание

Въпреки че сме силно разочаровани от „Свалки в облаците”, все още сме големи почитатели на Педро Алмодовар и с удоволствие се отдаваме на старите му филми и се впускаме във всякакви тематични купони.

А поредното събитие, което хвана окото ни и на което може да се насладите тази вечер, е един трибют. Вижте.

TRIBUTE 2 – ALMODOVAR е първото от поредицата прожекции на култови филми придружени с тематични партита на интригуващи места това лято.

Заповядайте на прожекцията на филма ЛОШО ВЪЗПИТАНИЕ на режисьора Педро Алмодовар на 11-ти май от 19:30 часа в Бар NEU BERLIN.

Адрес: София, ул. Султан Тепе 18

ЛОШО ВЪЗПИТАНИЕ е един много личен за Алмодовар филм. За пръв път режисьорът изоставя женската тема и създава един изцяло мъжки филм със силна автобиографична нотка.

Годината е 1980. Енрике Годед, филмов продуцент/режисьор, търси своя нов проект. Игнасио Родригес, начинаещ сценарист и първото любовно увлечение на Енрике от католическото училище, се завръща неочаквано след 16 години с текст, който ще даде вдъхновение на режисьора да работи. Героите от сценария проговарят миналото на героите на филма – онези дни от училище, когато отец Маноло е прелъстявал момчетата, брутално. Игнасио (първата жертва) пораства като Захара, травестит, който бачка по клубовете и заедно с шумната си дружка Пака изнудват свещеника. Енрике решава да заснеме сценария с Игнасио в главната роля. Тогава реалност и фикция се смесват.

Ако лошото възпитание и творчеството на Алмодовар са вдъхновение за вас, ще се радваме да въплътите инспирацията си в провокативно облекло за партито след прожекцията!

Начало – 21:00 ч.

Дрескод – Сводници, проститутки, Almodovar inspired.

Вход за прожекция + парти – 5 лв.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments