„Каре попове” – първи трейлър на „Last Vegas”

от на 2013-05-22
 

Половин година след последната ни новина за „Last Vegas” се включваме отново с инфо за беловласите колоси Дъглас, Де Ниро, Фрийман и Клайн, които са се навили под режисурата на Джон Търтълтауб, по сценарий на Адам Брукс и Дан Фогелман да купонясват като за „последно” (има се предвид – в ергенски смисъл) в Лас Вегас. Групата, както не пропускат да отбележат рекламиращите филма, включва хора с прекрасно чувство за хумор и най-вече притежатели на „Оскар”-и.

А как изглеждат бесните парти-старчета? – Опиянени. Вижте!

Ето и синопсиса на обещаващата комедийна авантюра:

Били (носителят на Оскар Майкъл Дъглас), Пади (носителят на Оскар Робърт де Ниро), Арчи (носителят на Оскар Морган Фрийман) и Сам (носителят на Оскар Кевин Клайн) са приятели от векове. Когато Били, най-заклетият ерген на групата, най-сетне предлага брак на 30-тина годишната си (разбира се!) приятелка, четиримата стари другари се отправят към Лас Вегас, решени да забравят възрастта и да възкресят славните си дни. Но десетилетията са променили „Града на греха” и приятелството им ще бъде подложено на неподозирани от тях изпитания, ала този квартетът въпреки всичко ще покори града!

Режисьор на „Last Vegas” е Джон Търтълтауб, а в ролите освен Майкъл Дъглас, Робърт Де Ниро, Морган Фрийман и Кевин Клайн участват още Мери Стийнбърджън, Джери Ферара, Романи Малко, Рождър Барт и др.

Филмът ще се появи на екран на 1 ноември.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте