R.I.P.D.

Не сме писали за подготвяната от Робърт Швентке комиксова екранизация на „R.I.P.D. – Rest in Peace Department” от края на август 2011, когато ви съобщихме за присъединяването на изключително сексапилния супермодел Мариса Милър, и не че го бяхме забравили, просто не присъстваше сериозно в съзнанието ни.

Сега обаче „R.I.P.D. се завръща на дневен ред с първата официална снимка от филма, на която Джеф Бриджис и Райън Рейнолдс въздават справедливост (дали стрелят по злодея Кевин Бейкън все още не е ясно) и това ни се струва идеален момент отново да влезем в час, още повече че премиерата е през юли и в най-скоро време ще започнат да валят рекламите.

R.I.P.D” е екранизация по едноименния комикс на „Dark Horse” и разказва за управление, където мъртви полицаи се грижат за прилагането на закона. Главният герой Никълъс Круз (Рейнолдс) е убит от неизвестен извършител и за да разкрие убиеца си, се нагърбва със 100 години служба в управлението. А мисията му ще го отведе в ада, буквално!

Ето и снимката.

„R.I.P.D.” - Джеф Бриджис и Райън Рейнолдс

Режисьор на „R.I.P.D.” е Робърт Швентке („БСП”), а в ролите са Джеф Бриджис, Райън Рейнолдс, Кевин Бейкън, Мариса Милър, Мери-Луиз Паркър, Робърт Непър, Майк О’Мали и др.

Премиерата е 19 юли 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *