В последно време единствените ъпдейти около доста очаквания „Pacific Rim” на Гийермо дел Торо бяха свързани с плакати на филма и тази тенденция се запазва, тъй като това отново е основният акцент и в тази конкретна новина – в центъра на вниманието е най-новият официален постер, разпространен от Warner Bros., а като допълнение към него върви и една серия „viral” плакати.

Ако сте усетили леко разочарование, прозиращо през предното изречение, не сте съвсем в грешка, тъй като наистина се надявахме най-накрая да видим нов трейлър или поне нещо по-голямо като реклама, но от друга страна няма и да сте съвсем прави, тъй като приветстваме с ентусиазъм всяко развитие около филма (без значение какво), а и към плакатите има няколко любопитни допълнения.

Go Big or Go Extinct!

Pacific Rim

Ето и „viral” плакатите.

За да не ви стане лошо от толкова плакати, както вече казахме, към тях ви предлагаме да видите и една-две концептуални визии, както и няколко „trading cards” с вече добре познатите ни Йегъри.

След като легиони чудовищни създания, наречени Кайджу, започват да изплуват от морето, на Земята се отприщва дългогодишна война, която отнема живота на милиони и заплашва да изчерпи всички ресурси на планетата. За да се пребори с безмилостните чудовища, човечеството разработва огромни роботи, наречени Йегъри, управлявани едновременно от двама пилоти, чиито умове са свързани. Но дори и роботите се оказват недостоен противник за неуморимите Кайджу и последният шанс на човечеството е остарял и захвърлен Йегър, управляван от бивш пилот и новата му партньорка, която няма никакъв опит.

Pacific Rim” („Огненият пръстен”) е режисиран от Гийермо дел Торо, а в главните роли ще видим Идрис Елба, Чарли Хънам, Ринко Кикучи, Чарли Дей, Клифтън Колинс-син и Рон Пърлман.

Премиерата е 12 юли 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Много ме изпълниха постерите особено Кайджуто,където се бие с корабите. :)Нямам търпение да излезе!