Накратко, след четиримесечно очакване (което за щастие не беше лишено от разнообразни рекламни ъпдейти) най-накрая имаме възможност да видим действителни кадри от  постапокалиптичния англоезичен дебют на режисьора Понг Джун Хо „Snowpiercer”.

Кадрите идват под формата на кратко видео зад кулисите и за съжаление, не са чак толкова много, но на този етап и това ни е достатъчно. Единственото ни съжаление е, че видеото е на корейски и не разбираме абсолютно нищо от това, което се говори.

http://www.youtube.com/watch?v=TMivQmZU7dA

Както всичко досега и това видео ни изглежда доста интересно и нямаме търпение да видим първия трейлър.

Действието на „Snowpiercer” се развива през 2031 година, когато неуспешен експеримент за прекратяване на глобалното затопляне причинява ледникова епоха, в следствие на което измира практически целият живот на планетата. Единствените оцелели хора живеят във влак, наречен Snowpiercer, захранван от „вечен двигател”. Влакът е разделен на класи, като отпред са най-богатите, а отзад най-бедните, които в един момент се вдигат на бунт.

Режисьор на „Snowpiercer” е Понг Джун Хо („The Host”, „Mother”), а в ролите ще видим Крис Еванс, Сонг Канго, Тилда Суинтън, Джейми Бел, Октавия Спенсър, Юън Бремнър, Алисън Пил, Джон Хърт и Ед Харис.

Премиерата е по-късно тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *